• Пон – Пет: 8:30 – 18:00
 • + 359 88 751 3367
 • [email protected]
 • Дейности

  НовоПоследно поколение технология за къртене

  DardaХидравлично разрушаване

  Дейности Всички услуги извършвани от Дъга93

  Skanirane-beton
  СКАНИРАНЕ НА СТОМАНОБЕТОН

  Сканирането е една от сравнително новите услуги, които предлагаме. Широката област на засичане позволява бързо и лесно сканиране. Интелигентен алгоритъм осигурява точни измервания на дълбочината на арматурата, сканирането на образи осигурява надеждна оценка на размера на арматурата за структурен анализ. Широкото приложение на сканирането се изразява във:

  • Проверка и анализ на армировката.
  • Проверява бетонното покритие над големи зони за структурно-ремонтни работи.
  • При инспекции за приемане на сгради и качествен контрол.
  • Помага да се избегнат скъпоструващи ремонти поради повреждане на структурно значими армировки при рязане ,пробиване  с боркорона и ударно пробиване.
  Виж още
  ДИАМАНТЕНО ПРОБИВАНЕ

  Пробиването с диамантни  боркорони намира широко приложение и е неотлъчна част от съвременното строителство-прекарване на ВиК тръбопроводи, Електрокабели, Въздуховоди, Климатизация и всякакъв вид комуникации; вземане на проби от бетон, асфалт и др; пробиване на отвори за анкериране и т.н. Голямото предимство на този метод за разлика от къртенето е както липсата на вибрация, която компрометира и оставащият здрав бетон, но така също и производителността на пробиване с боркорона и липсата на прах.

  Разполагаме с богата гама Боркорони-от 12мм до 500мм. В комбинация с дългогодишния опит на нашите специалисти и най-съвременните машини и окомплектовка, които имаме налични, правим възможно справянето с всякакви предизвикателства.

  Виж Още
  ДИАМАНТЕНО РЯЗАНЕ

  Рязането със стенорезната система на стоманобетон и др. прави възможно премахването на стени, плочи, колони, стълбища, тераси, бетонови покривни плочи. Също така решава проблема със забравени или в последствие възникнала необходимост от допълнителни врати, прозорци или просто промяна в размера им. Тук отново голямото предимство е липсата на вибрации, високата производителност и липсата на прах.

  Разполагаме с цялата гама машини от 15kw до 32kw последно поколение с електро и хидравлично задвижване, които използваме според спецификата на предварително анализирания обект. Работата с диамантните стенорезни системи и над 15-годишният опит на нашите екипи позволяват постигането на изключителна прецизност, и бързина в изпълнението. Различните размери диамантни дискове позволяват сряз до 53 см в дълбочина.

  Виж още
  ДИАМАНТЕНО РЯЗАНЕ С ВЪЖЕ

  Тази  система се прилага в случаите, когато имаме едрогабаритни елементи и съответно изрязването им с диамантен диск е невъзможно. Рязането с диамантно въже намира приложение при цялостното или частично премахване на фундаменти, на едрогабаритни канализационни тръби, изрязване на мостови трегери, колони и др. Предимството тук отново е  както за цялата гама диамантни системи без вибрации,прах и бързо справяне с проблема (режеш-вдигаш-готово). Въжерезачните системи, с които работим са последно поколение машини с компютърно управление, което в комбинация с компетентното управление от страна на нашия квалифициран персонал е гаранция за качествено изпълнение на поставените цели.

  Виж още
  СПЕЦИАЛНО АНКЕРИРАНЕ
  • Укрепване на компроментирани стени, подове, тавани
  • Модерни способи за укрепване на стоманобетонни конструкции
  • Най-високо ниво на обурудване и консумативи
  Виж още
  ЗАКРЕПВАНЕ НА АРМАТУРИ ПРИ ВРЪЗКИ СТАР НОВ БЕТОН
  • извършване на тежки и леки закрепвания
  • висока степен на сигурност
  • използване на инжекционна техника и лепящи анкери за всякакъв вид основи
  Виж още