• Пон – Пет: 8:30 – 18:00
 • + 359 88 751 3367
 • [email protected]
 • За Нас

  ЕКИП ОТ СПЕЦИАЛИСТИ

  Фирмата предлага на вашите услугите висококвалифициран екип от специалисти. Всеки един е преминал успешно необходимото обучение в областта на пробиването и рязането на бетон и стоманобетон. Натрупаният опит и сертификатите, гарантиращи познаването и боравенето със спецификата, са най-сигурният гарант за успешното извършване на поставените задачи.

  Техника и технологии за рязане на бетон

  Спецификата на пробиването и рязането на бетон, налага използвалването само на най-висококачествените материали и машини. „Дъга 93” използва техника и машини, доставени и обслужвани само от най-добрите производители на пазара, които да гарантират безаварийна и дългогодишна експлоатация.

  Диамантен диск за рязане на бетон

  Рязането се извършва с хидравлични ел. машини с диамантени дискове и система за рязане с диамантено въже с дебелина на стоманобетона ( бетона ) от 100 мм до 3000 мм, а в случаите , в които е необходимо, този обхват може да се увеличи. При този вид рязане на бетон се постига точност, прецизност и качество при оформяне на рязовете , без необходимост от допълнителна обработка. Диамантеното рязане с диск е приложимо при всички строителни материали , в това число : бетон, стоманобетон и други бетонови продукти.

  Специфика на диамантено рязане на бетон

  Сред основните предимства на този тип рязане са : висока точност на рязане, почти нулеви вибрации, които възникват при други методи и могат да бъдат пагубни за конструкцията. В резултат на този тип дейност се получават равни и гладки повърхности, които изискват минимални разходи за дообработване. Благодарение на висококачествената техника и екипа от специалисти, „Дъга 93” може да извършва услуги свързани с нарязване на всякакви конструкции от бетон с всякаква степен на армиране, стоманобетон, тухлени зидарии и други строителни материали.

  Техника и технологии за пробиване на бетон

  Този тип дейност отново се характеризира с висока степен на точност и прецизност. Пробиването на бетон може да бъде извършено както по хоризонтални, така и по вертикални плоскости. Иновативността на технологията позволява  пробиването на отвори и под различни ъгли спрямо повърхността, когато това е необходимо. Пробиването може да се извърши в стоманобетон с различни степени на армиране, бетон, камък, тухла или другите познати строителни материали. Диаметърът на боркороните е от 8мм до 500 мм. При необходимост, дълбочината и диаметърът могат да бъдат допълнително регулирани.

  Приложение на рязането и пробиването на бетон

  Приложението на този тип иновативни техники и технологии в строителството се разширява всяка изминала година. Диамантеното рязане и пробиване измества пневматичните чукове и къртачи от строителните площадки, поради редицата предимства. Техниката и машините, които „Дъга 93” използва в процеса на работа предотвратяват непредвидените усложнения, които биха възникнали в процеса на работа по традиционните методи. Диамантените дискове, въжета и боркорони оставят в миналото пагубните за конструкцията вибрации.

  Сканиране на бетон

  – Моментално изобразяване с висока резолюция за точен оглед на разположението на армировката
  – Изчисляване на покритието и сечението на армировката във всяка точка на изображението
  – Лесно определяне на бетоновото покритие на големи площи
  – Избягване на прерязване на носещи арматури
  – Високоефективен софтуер за анализиране

  Професионално обурудване "Hilti"

  „Дъга 93“ ООД разполага с всички диамантено пробивни машини от най-малката до най-голямата – ръчни и на статив, стенорезни машини с диамантени дискове и система за рязане с диамантено въже,системи за сканиране на стоманобетон, производство на фирма HILTI.Наличната техника и консумативи са с всички сертификати и инструкции за качествена и безаварийна работа.